Jeg troede i lang tid, at det var nærmest umuligt at tage på storbyferie med hunden. For hvem vil have hunde på deres hoteller, tænkte jeg. Og da så jeg så denne side med den pudsige titel “Hundevenlige hoteller”: http://www.hundetips.dk/index.php/diverse/360-hoteller-hvor-det-er-tilladt-at-have-hund-med

Der er en liste med hoteller i Aalborg, Århus, Kolding, og så skulle der komme flere til.

Tidligere gik jeg efter sommerhuse eller lignende i nærheden af byerne, fx København og Århus. Men det er ikke nødvendigt. Når man ser på listen over “hundevenlige danske hoteller”, ja så ser det ud til, at hoteller, hvor der må være hunde, typisk ikke er de dyreste, faktisk er der en tendens til at de ligger i den lidt billigere ende af priserne.

Det kan give hundene en rigtig god ferie, hvor du altså ikke bare sender dem på hundepension et sted. Mange hunde, eller i hvert fald mine, er glade for at gå i byerne. Måske fordi der er så meget at snuse til. Ofte blive de trætte (på den gode måde) efter en gåtur i byen. Det burde således ikke være noget problem at have dem på hotel, når man er i København eller Århus, eller andre spændende byer.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.