Jeg er normalt ikke så tryg ved at have hundehvalpe rendende i haven. Eller det vil sige: Ikke uden opsyn i hvert fald. Derfor er det rart at kunne bruge en hundegård eller løbegård, om man vil. Med den midt i haven kan man sætte vovserne ned i den, hvis man gerne lige vil have lidt styr på dem engang imellem. Det er altså ikke for at sige, at de hele tiden skal være i den. Nej, selvfølgeligt ikke. Men det er bare rart engang imellem at få dem samlet, så der er styr på det.

De små løbegårde kan du sagtens lave selv – eller købe online, hvor de ikke koster ret meget: Salg af hundegårde. Jeg kan godt lide dem, der er lavet således, at man kan sætte net over. Hvis der er tale om bitte små hvalpe, kan man jo ikke udelukke, at en stor rovfugl kan tage én. Ja, jeg ved godt, at risikoen for, at det sker, ikke er særlig stor. Men det giver bare en hvis tryghedsfølelse, at der er net over. Heldigvis sælges de fleste med net. Og ellers er det let lige selv at finde på noget, som beskytter.

Om sommeren vil jeg i øvrigt anbefale, at man sætter gården i skyggen. De kommer i hvert fald ikke til at fryse i den. Og så skal der selvfølgeligt være vand derinde. Brug en tung skål. De lette skåle bliver væltet konstant.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.